Accessoires
19 juni 2009 - Ron Smeets

Jurk geeft licht als je mobiel rinkelt

Maria Sharapova heeft in Londen het winnende ontwerp onthuld van de wedstrijd die Sony Ericsson in samenwerking met de London College of Fashion organiseerde.

Studenten werd gevraagd een ontwerp te maken waarin moderne technologie en stijltrends naadloos met elkaar gecombineerd werden.

Het winnende ontwerp kwam van de hand van de 20-jarige  tweedejaars Georgie Davies. Zei ontwierp een cocktailjurk waarin lichtgevende 'plaatjes' verwerkt zijn die oplichten als je mobiele telefoon overgaat. Handig als je in een rumoerige omgeving bent zoals een discotheek of wanneer je ergens zit waar je mobieltje op 'stil' moet.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.