Entertainment
29 januari 2008 - Redactie MobileCowboys

Jupiler League op je mobiel

PERSBERICHT - Sinds enkele dagen kunnen voetballiefhebbers informatie over de Jupiler League ook raadplegen op de mobiele telefoon. Zo wordt het mogelijk om tijdens wedstrijden live de scores van andere duels te volgen en wat op dat moment de virtuele stand op de ranglijst is.

Ook met dit initiatief willen de Coöperatie Eerste Divisie en bierbrouwer Jupiler gezamenlijk met de clubs de competitie nog aantrekkelijker maken voor de voetballiefhebber.

“Met de Jupiler League op de mobiel willen we bijdragen aan nog meer beleving tijdens en rond de wedstrijden”, zegt Jelle Beuker van de Coöperatie Eerste Divisie. “Zeker bij beslissende wedstrijden, bijvoorbeeld rond periodekampioenschappen maar straks ook tijdens de Jupiler Play-Offs, is het natuurlijk extra spannend als je kunt bijhouden wat de tussenstand bij andere duels is. De voetballiefhebber kan bovendien ook meteen zien wat bij een bepaalde tussenstand de virtuele stand op de ranglijst is en voor de periodetitel.”

Niet alleen de tussenstanden, maar bijvoorbeeld ook de doelpuntenmakers, wissels en kaarten zijn live via de mobiele telefoon te volgen. Naast algemeen nieuws uit de Jupiler League hebben alle 20 clubs uit de Jupiler League ook een eigen gedeelte met clubspecifiek nieuws en informatie.

De Jupiler League informatie kan bekeken worden op iedere mobiele telefoon die beschikt over mobiel internet. De site is gratis te bezoeken, de bezoeker betaalt hooguit voor dataverkeer, afhankelijk van het abonnement met zijn provider. De mobiele Jupiler League site kan bezocht worden door:

1) Het woord Jupiler naar 2211 te SMS-en, de bezoeker ontvangt dan gratis een link;

2) Op de mobiele telefoon naar http://m.jupilerleague.nl te browsen;

3) Via de mobiele portalen Vodafone, KPN en T-Mobile en de mobiele startpagina.

De mobiele website voor de Jupiler League is ontwikkeld door MobzMedia, welke ook de mobiele website heeft ontwikkeld van Goal.com (m.Goal.com), één van de grootste voetbal gerelateerde internetsites ter wereld.Gerelateerde links:
Nieuwe mobiele website voor voetbalfans
DVB-H toestel voor het WK voetbal
WK Voetbal op Vodafone Live!
Speel FIFA 08 op je mobiel!
NavBall: Voetbal game met GPS mobieltjes
Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl