Accessoires
19 augustus 2006 - Ron Smeets

Jukebox voor je iPod

Corsley, maker van onder andere Jukeboxes en andere audio apparatuur heeft de iJuke ontworpen die sinds binnenkort online voor 250 dollar verkrijgbaar zal zijn.

Zoals de naam al doet vermoeden is het een Jukebox voor de iPod. De iJuke is ruim 45cm hoog, 30cm breed en zo'n 25cm diep en heeft een standaard iPod dock adapter en ingebouwde stereo speakers.

De kast is van mahonie hout en om het Jukebox gevoel helemaal compleet te maken is de iJuke ook voorzien van originele Neon verlichting zoals we die natuurlijk kennen van de ouderwetse Wurlitzers, ver voor het iPod tijdperk.Gerelateerde links:
De enige echte 'Apple' iPod dock
iPod speaker-dock, maar dan anders
iWoofer brengt lage tonen naar de iPod
iPod wordt de nieuwe Wurlitzer!
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.