Accessoires
10 september 2014 - Ron Smeets

Jony Ive: "Er zijn miljoenen verschillende Apple Watches"

Persoonlijk heeft Apple mij nog niet echt kunnen bekoren met het design van de Apple Watch. Daarbij moet ik natuurlijk meteen zeggen dat ik hem ook nog niet in mijn handen heb kunnen houden. Toch vind ik hem er op de foto's en video's niet echt mooi uit zien. Iets dat je van een Apple gadget normaal wel verwacht, en mag verwachten.

Jony Ive, hoofd van de Apple design afdeling, sprak over de Apple Watch met ABC. Daarin werd ook de vraag gesteld hoeveel verschillende Apple Watch uitvoeringen er nu zijn. Miljoenen, aldus Jony.

Daarmee doelt Ive natuurlijk niet op de drie verschillende 'kleuren' en twee groottes, maar vooral op de vele thema's, bandjes en combinaties die je daarmee voor jezelf kunt maken en samenstellen.

De video: 


Watch more news videos | Latest world news

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.