Toestellen
10 november 2009 - Ron Smeets

Joint review Nokia N97 firmware 2.0: Far out, dude!

De Nokia N97 heeft een beetje het predikaat een traag toestel te zijn. Met de nieuwe firmware versie (20.0.019) is het wel duidelijk een stuk sneller geworden, maar het kan natuurlijk nog beter.

De 'dude' in onderstaand filmpje heeft zijn eigen oplossing bedacht. Hij rookt tijdens het reviewen een lekkere joint. Daardoor werd hij zelf zoveel trager dat de N97 ineens een razendsnel toestel leek ;-))) Een bijzonder leuk filmpje.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.