Entertainment
08 juni 2010 - Ron Smeets

John de Wolf doet mobiel verslag van het WK in Zuid Afrika

Tja, je kunt er al een tijdje niet meer omheen. Het WK Voetbal staat op het punt van beginnen en dus worden we weer overspoeld met leuke, minder leuke, nuttige en overbodige TV programma's, kranten en columns over 's werelds grootste sportevenement. Natuurlijk duiken hierind ook de (ex) voetballers weer op.

Zo gaat John de Wolf (bekend van Feyenoord en Dancing With The Stars ;-)) voor Typhone mobiel verslag doen van het WK Voetbal op onder andere Twitter, Hyves en Facebook. Zie ook onderstaand filmpje. Tja, het kan schijnbaar nog steeds gekker.

http://www.youtube.com/watch?v=v61pBaTCN1U
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.