Entertainment
29 augustus 2014 - Ron Smeets

Jimmy Kimmel neemt 12.9 inch iPad op de hak

Hier kon je natuurlijk op wachen. Met de geruchten over een mogelijk op komst zijnde 12.9 inch versie van de Apple tablet, iPad Pro genaamd, doemt ook de vraag op hoe die er dan uit gaat zien met dergelijke afmetingen en of hij nog wel praktisch in gebruik zal zijn.

Ik bedoel, de 12.2 inch Samsung Galaxy Tab Pro vond ik eigenlijk al te groot. En die was bijna 2 centimeter kleiner dan de iPad Pro zou worden. Enfin, Jimmy Kimmel nam de grote iPad alvast op de hak. Lachen dus ;)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.