Nieuws
24 augustus 2011 - Ron Smeets

Jenson Button gaat voor Vodafone racen tegen Limburgers

OK, de enige link met mobiel is het feit dat dit evenement door Vodafone georganiseerd wordt, maar als Limburger viel mijn oog natuurlijk meteen hierop ;-)

Hoe dan ook, maandag 12 september organiseert Vodafone weer een 'mini' Formule 1 race in Nederland. Na Schiphol en Lewis Hamilton in 2010 is het dit jaar de beurt aan Jenson Button (foto) en Roggel (een dorpje in midden Limburg). De Engelse coureur zal het daar met zijn McLaren Mercedes gaan opnemen tegen enkele snelle inwoners.

De reden voor het evenement in midden Limburg is het feit dat Vodafone in Leudal, als een van de eerste gemeenten in Nederland, onlangs Internet, Bellen en TV uitgerold heeft. De komende weken kunnen 'snelle' inwoners uit die gemeente zich kwalificeren voor de Grand Prix van Roggel. Je hoeft overigens niet persé een snelle coureur te zijn. Snelle drummers, sjaalbreiers of andere snelheidsduivels, mits die dus in de gemeente Leudal wonen, mogen zich ook aanmelden. De drie esnelsten mogen dan op 12 september racen tegen Jenson Button.

Net als het evenement op Schiphol zal ook de race in Roggel alleen toegankelijk zijn voor genodigden, plus de inwoners van de Gemeente Leudal (waar Roggel deel van uit maakt).

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.