Nieuws
28 november 2012 - Ron Smeets

Jelly Bean voor de HTC One X komt nog voor Nieuwjaar

Enkele weken geleden startte HTC met de uitrol van Android 4.1 Jelly Bean voor de One X in Singapore. Gisteren werd bekend dat de update vanaf nu in nog meer landen beschikbaar gaat komen. Nederland staat daar helaas nog niet bij.

Mark Moons van HTC tweette een week geleden al dat de Jelly Bean update voor de HTC One X wel nog dit jaar uitgerold zal worden en dat op dit moment nog gewerk wordt aan de 'laatste testjes'.

In hoeverre dat betekent dat ook werkelijk alle HTC One X eigenaren voor het eind van dit jaar al kunnen genieten van Jelly Bean, en HTC Sense 4+, is natuurlijk niet te zeggen. Dat ligt, zeker voor de provider branded (sim-locked) modellen aan de snelheid waarmee de betreffende providers de update uitrollen. Hoe dan ook; HTC One X gerbuikers in Singapore, India, Argentinië, Groot Britannië, Rusland, De Dominicaanse Republiek, Peru, Brazillië en Sri Lanka hebben dus een streepje voor op die in ons 'kikkerlandje'.

De Tweet van HTC (Mark Moons): HTC-JBOneX-Tweet1

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.