Tablets
08 november 2012 - Ron Smeets

Jelly Bean voor de Galaxy Note 10.1 onderweg (in Duitsland)

Uit Duitsland komen de eerste berichten van Galaxy Note 10.1 tablets die de Android 4.1 update (Jelly Bean) al ontvangen hebben.

De update, met 'volgnummer' N8000XXBLJ9 (PDA versie), is ca. 300 MB groot. Het is nog niet bekend of de update ook buiten Duitsland al uitgerold wordt, of wanneer dat gaat gebeuren. Mijn Galaxy Note 10.1 is nog niet aan de beurt. Mochten er lezers zijn die hem in Nederland wel al ontvangen hebben, dan lees ik dat graag in de reacties.

Behalve dat de nieuwste Android versie natuurlijk de bekende prestatie verbeteringen met zich mee zal brengen (vergeleken met ICS) is ook nog niet bekend welke nieuwe features, speciaal voor de Galaxy Note 10.1 nog meer toegevoegd zijn. Gesproken wordt in ieder geval over Google Now (zoek app) en de zogenaamde 'Project Butter' verbeteringen van het OS en de UI.

BronVia

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.