Nieuws
26 december 2012 - Ron Smeets

Jelly Bean update voor de Sony Xperia T al onderweg?

Een kleine week geleden werd bekend dat de Xperia T bij de eerste Sony smartphones hoort die over een week of acht tot tien de Android 4.1 Jelly Bean update gaan krijgen.

Dat zou dus nog nog even duren. In onderstaande, Vietnamese, video is al een Xperia T te zien waarop Android Jelly Bean geinstalleerd is. Sterker nog, volgens diverse bronnen zou Sony ook al begonnen zijn met een internationale uitrol van die update. Twee maanden eerder dan gepland!

Ik heb het even gechecked vanavond, maar mijn Xperia T gaf (een uurtje geleden) nog geen update meldingen. Ik probeer het straks nog eens. Mochten er al lezers zijn die een Xperia T hebben waarbij de Android Jelly Bean update wel al onderweg is... reageer dan maar. Enkele screenshots:

De video hieronder is gemaakt door SonyViet, een lokale fansite. De eerste minuut is vooral voor diegenen die ook Vietnamees verstaan ;-) Pas daarna gaat het toestel aan en kun je wat meer zien. Enjoy!

http://www.youtube.com/watch?v=A2meU_KACKU

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.