Nieuws
21 september 2012 - Ron Smeets

Jelly Bean update voor de HTC One X komt in oktober

Het is nog niet officieel door HTC bevestigd, maar iedereen met een simlock vrije HTC One X zal waarschijnlijk vanaf ergens in oktober een upgrade naar de nieuwste Android versie, Jelly Bean, gaan ontvangen.

De bron van dit gerucht zegt verder nog dat het hele update proces nog voor de kerstdagen van 2012 afgerond zal worden. Ook voor alle provider-locked toestellen. 

Die 'deadline' is overigens wel afhankelijk van de goedkeuring van de nieuwe Android versie, met name de provider versies, door die providers en Google. Maar toch, goed nieuws voor HTC One X gebruikers, mits de anonieme bron van Modaco de juiste informatie heeft natuurlijk.

Deze zomer bevestigde HTC wel al dat de HTC One X (en XL) en de HTC One S uiteindelijk geupgrade zouden kunnen worden naar Android 4.1 Jelly Bean. Toen werd nog niets gezegd over een tijdstip.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.