Nieuws
06 november 2012 - Ron Smeets

Jelly Bean update voor de Galaxy Note gespot (video)

Er is een Franse video opgedoken waarin een Samsung Galaxy Note (het eerste model dus) te zien is met Android 4.1.2 (Jelly Bean). De video is helaas ietwat wazig, maar als hetgeen getoond wordt inderdaad juist is, dan zou de Jelly Bean update voor de eerste Note onder andere het gebruik van meerdere applicaties gelijktijdig, in twee aparte windows, mogelijk maken. Iets dat mogelijk is bij de Galaxy Note II, wanneer de eerste update voor dat toestel uitgerold wordt.

Verder is ook de zogenaamde Air View functie te zien. Het, zonder aanraken van het scherm met de S Pen, bekijken van previews van de inhoud van, onder andere, emails en foto albums.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.