Nieuws
03 oktober 2012 - Ron Smeets

Jelly Bean update voor de Asus Transformer Prime

Asus heeft de Jelly Bean (Android 4.1) update voor de populaire Transformer Prime uitgerold. Helaas wordt de nieuwe software niet automatisch (OTA) naar de tablet gestuurd maar moet je hem 'handmatig' downloaden en installeren.

Surf daarvoor naar de download site van Asus en zoek op 'TF201'. Op de supportpagina van de Eee Pad Transformer Prime TF201 kun je vervolgens bij de 'Download' tab de nieuwe Android versie selecteren; versie V10.1.2.15 genaamd.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.