Nieuws
10 september 2012 - Ron Smeets

Jelly Bean (Android 4.1.1) voor de Galaxy Note 10.1 gelekt

De Samsung Galaxy Note 10.1 tablet wordt standaard met Android ICS, (4.0.4) uitgeleverd. Het toestel zal uiteindelijk ook een upgrade ontvangen naar Jelly Bean.

Online is al een ROM van die versie (Androidn 4.1.1) uitgelekt. Het is een zogenaamde OTA versie maar alleen nog 'gewoon' te downloaden. Natuurlijk is deze gelekte software meestal nog niet 'final' en dus zijn bugs of nog niet optimaal werkende features te verwachten. Gebruik, zoals altijd op eigen risico.

Heb je een Galaxy Note 10.1 en mocht je alvast willen spelen met Android Jelly Bean, dan vind je hier de nodige dowload linkjes. Wil je liever wachten op de officiele versie (is voor de meeste gebruikers de verstandigste optie), laat deze gelekte firmware dan maar fijn links liggen ;-)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.