Accessoires
18 oktober 2005 - Ron Smeets

Je Sony Ericsson GSM als FM Radio

Leuk, denken jullie, radio luisteren op mijn Sony Ericsson GSM. Mooi niet dus!

Binnenkort komt Sony Ericsson met de MMR-60 module op de markt die op al haar GSM modellen kan worden aangesloten en waarmee je je toestel omtovert in een FM zender.

Muziekbestanden, zowel AAC als MP3, die op je GSM opgeslagen zijn kunnen met de FM zender uitgezonden worden naar elke radio-ontvanger die binnen 10 meter van het mobieltje staat. Hoef je dus niet meer met portable speakers te sjouwen om je vrienden en collegas te laten meegenieten van jouw muziekkeuze.

Leuk als gadget, maar wordt volgens mij geen groot succes.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.