Entertainment
06 december 2007 - Ron Smeets

Je eigen mobiele secretaresse

Het Chinese InterGrafx heeft een leuke applicatie ontwikkeld voor een persoonlijke secretaresse op je mobieltje.

Feitelijk is de dame, je kunt kiezen uit verschillende typetjes, een drie dimensionale Avatar die je via het display van je (Smart)phone op de hoogte houdt van binnenkomende gesprekken, emails, SMSjes, geplande afspraken en andere reminders.

Volgens de makers kun je deze secretaresse ook dingen leren zodat ze nog slimmer wordt dat dat ze standaard afgeleverd wordt ;-)

De applicatie werd getoond tijdens de afgelopen Nokia World in Amsterdam en is voorlopig alleen nog in China verkrijgbaar.Gerelateerde links:
Robot eekhoorn als mobiele secretaresse
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.