Toestellen
15 september 2014 - Ron Smeets

Je eigen achtergrond op de HTC Dot View cover

De Dot View van HTC is een geinige cover. Standaard wordt daarop (of in) al handige informatie getoond en je kunt ook geprekken aannemen of weigeren zonder de cover te hoeven openen.

Nieuw is het maken van je eigen achtergrond. Na de update van de app kun je kiezen uit standaard achtergronden, maar je kunt er ook zelf eentje maken aan de hand van een afbeelding of een foto die je eventueel zelf maakt.

Ik probeerde het uit met het logo van Mobile Cowboys, maar dat was niet echt een succes (zie foto hieronder). Omdat de Dot View cover natuurlijk een hele lage resolutie heeft; je kunt de pixels bijna tellen ;)) moet je er wel voor zorgen dat de afbeelding of foto die je kiest niet al te veel detail, en verschillende kleuren heeft.

Ow, en het object dat je wilt tonen kan het beste in de onderste helft van de afbeelding staan, anders wordt het 'overschreven' door meldingen (tijd, weer etc.) Maar goed, het werkt wel heel eenvoudig. In de Dot View App kun je thema's kiezen of toevoegen. 

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.