Entertainment
06 april 2016 - Ron Smeets

Jason Statham is dol op de LG G5 (video) Engelse actiefilm acteur prijst het nieuwe LG vlaggenschip aan

Over enkele dagen, zo rond het midden van de maand april, verschijnt de LG G5 in de winkels. Het nieuwe Koreaanse vlaggenschip valt natuurlijk vooral op door zijn modulaire design. LG heeft de Engelse acteur Jason Statham gestrikt om op te treden in een ietwat vreemde commercial voor het toestel. Daarin wordt uiteraard veel gevochten, want dat is wat Statham in zijn films ook volop doet, maar er is ook aandacht voor het modulaire ontwerp.

Daarnaast raakt de hoofdrolspeler met zijn G5 in nogal wat rare 'Kijk mij nou eens' situaties verzeild, al dan niet met een weelderige haarbos. De LG G5 heeft in al die situaties, naar het schijnt geen enkele moeite, om gewoon te blijven presteren. Enfin, kijk zelf maar ;)

Via (YouTube)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.