Accessoires
11 oktober 2006 - Ron Smeets

Jas voor je Gadgets

Voor diegenen die zoveel gadgets bij zich hebben dat ze niet meer weten waar ze ze allemaal moeten wegstoppen tijdens het rijden, lopen of fietsen kand e Gadget jas wellicht uikomst bieden.

Ontworpen door Hannah Perner-Wilson als onderdeel van haar 'Clothing that Arranges the Body' (CAB) collectie.

Eigenlijk is het niet veel meer dan een jas met veel zakken, maar de Gadget Jacket klinkt natuurlijk veel leuker.

De designer heeft bij het ontwerp van de jas en de diverse zakken nog wel een diepere gedachte gehad, maar die zal ik niet vertalen (is volgens mij ook vrijwel niet te doen): "The pockets connect their content with the outside via the flow of electricity. Instead of regular plugs and plugholes the electrical current flows through material magnetic fastenings."

Wie dit snapt mag het uitleggen. . .Gerelateerde links:
Modieuze anti-stralings kleding
SMSen naar je spijkerbroek!?
Voor wie zich naakt voelt zonder zijn gadgets. . .
Je GSM opladen met je hemd ?!
GSM detecterende kleding
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.