Geruchten
24 december 2006 - Ron Smeets

Japanse W42S van Sony Ericsson als W880u naar T-Mobile?

Op de Tsjechische website van T-Mobile zijn, onder de kop 'binnenkort verkrijgbaar' een aantal foto's opgedoken van de Japanse W42S Walkmanphone van Sony Ericsson (klik op de foto hiernaast).

Het toestel zou hier als W880i op de markt komen, waarschijnlijk dus exclusief voor T-Mobile. Zoals gezegd is de W42S nu alleen nog in Japan te koop via KDDI. Daar is het een CDMA toestel, maar Europa gaat een GSM (Quad-band) versie krijgen.

Sony Ericsson heeft de W880i nog niet officieel aangekondigd dus de Tsjechische afdeling van T-Mobile lijkt een beetje voor haar beurt gesproken te hebben. Eerder werd de naam W880(i) ook al in verband gebracht met de 'Ai' van Sony Ericsson, maar dat lijkt nu dus onwaarschijnlijk.

Wat vooral opvalt aan de W42S, of W880i, is de 'volumeknop' die aan de onderzijde van het toestel zit en de specificatie's van deze muziekGSM zijn ook redelijk uniek. Niet zo zeer het gehuegen, 1 Gb ingebouwd en een memory stick duo optie voor maximaal 4 Gb extra, maar wel de levensduur van de accu die je, tussen oplaadbeurten, tot 30 uur luistergenot kan bezorgen.Gerelateerde links:
Eerste 'Japanse' walkmanphone van Sony
Duidelijke foto's van de Sony Ericsson 'Ai' W880
Goedkope Walkmanphone van Sony Ericsson?!
Sportieve en compacte walkman phone
De weinig verrassende W700
Sony's Walkmanphone headset
Sony Ericsson W200, een goedkope Walkmanphone
De V630i 3G Walkmanphone ook naar Vodafone NL
Sony Ericsson W950i op de Apple Expo
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.