Toestellen
17 mei 2012 - Ron Smeets

Japanse versie van de Samsung Galaxy S III krijgt 2GB RAM

Meer RAM is beter. Dat geldt al jaren voor PC's en laptops en volgens mij ook voor smartphones. Samsung heeft, samen met NTT Docomo, besloten dat de Japanse versie van de Galaxy S III niet 1 maar 2GB RAM krijgt.

Dat blijkt namelijk uit de specsheet (zie screenshot) van het toestel op de site van NTT Docomo. Diverse bronnen hebben al bevestigd dat dit geen typo is.

De Galaxy S III, of SC-06D zoals NTT Docomo hem ook wel noemt, zal binnen enkele weken in de Japanse winkels liggen. Buiten het land van de rijzende zon is deze versie nog niet gespot, maar laten we hopen dat Samsung, al dan niet met de hulp van een provider, de 2GB Galaxy S III ook naar Nederland en België brengt, toch?

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.