Toestellen
03 november 2008 - Ron Smeets

Japanse Omnia nu ook in Korea

Dit weekend dook een Japanse versie van de Samsung Omnia op en vandaag heeft de Koreaanse fabrikant bekend gemaakt dat dit model, weliswaar onder een andere naam, ook in haar 'thuisland' uitgebracht gaat worden.

De T*Omnia wordt in twee uitvoeringen op de Koreaanse markt geintroduceerd. De SCH-M495 heeft 16GB intern geheugen terwijl de M495 het met 4GB moet doen.

De overige specs van de T*Omnia zijn gelijk aan de Japanse versie, dus met een 3.3 inch WVGA scherm en Mobiele TV ontvanger.

Nu maar hopen dat Samsung ook een Europese versie van deze Omnia gaat maken.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.