Tablets
09 oktober 2012 - Ron Smeets

Japanse klant krijgt (per ongeluk) al de 32GB Nexus 7

Dat Google binnenkort met een 32GB versie van de Nexus 7 gaat komen is al meerdere keren 'uitgelekt'. Een Japanse koper van een Nexus 7 met 16GB heeft dat toestel, per ongeluk, al geleverd gekregen. Dat blijkt uit afbeeldingen en berichten van de koper in kwestie.

Hij bestelde onlangs een Nexus 7 tablet met 16GB. Een ander model is formeel nog niet leverbaar en ook nog niet officieel aangekondigd.

Toen @oppese zijn bestelling ontvangen had en de doos open maakte bleek dus dat hij een 32GB versie van de Nexus 7 gekregen had. Beter bewijs voor de komst van de 32GB Nexus 7 kun je bijna niet bedenken. Op de doos stond natuurlijk dat er gewoon een 16GB model in zou zitten maar de koper ontdekte al vrij snel dat zijn Nexus 7 de dubbele opslagcapaciteit had. Overigens is van die 32GB zo'n 27GB beschikbaar voor de gebruiker zelf. De 'rest' is nodig voor het OS en andere voorgeinstalleerde software. De foto's:

Nexus-7-32GB-Japan-a Nexus-7-32GB-Japan

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.