Entertainment
18 augustus 2006 - Ron Smeets

Jamster komt met eigen 'full-song' download dienst

Jamster, vooral bekend van de Crazy Frog ringtones, heeft in Duitsland de beta-versie van haar nieuwe 'full-song' MP3 download dienst, Jamba Music, uitgebracht.

De dienst moet gaan concurreren met andere online muziekwinkels zoals iTunes en biedt, als hij definitef online gaat, 500.000 nummers van onder andere de Universal Music Group en SonyBMG.

Klanten kunnen bij Jamba Music straks kiezen voor twee verschillende winkelopties. Direct een single of album downloaden kost respectievelijk €1,29 en €12,95. Jamba hoopt natuurlijk dat klanten een abonnement nemen. Voor €14,95 per maand mag je een ongelimiteerd aantal singles en albums downloaden. Als je dat te duur vindt dan kun je ook kiezen voor een abonnement van €4,99 per maand voor maximaal 20 nummers.Gerelateerde links:
Verizon Wireless introduceert iPod concurrent
Digitale muziekservice van DoCoMo en Microsoft
Vodafone en Universal Music in alliantie
Jamster nu ook met 'kinderslot'.
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.