Toestellen
04 augustus 2008 - Ron Smeets

James Bond versie van de Sony Ericsson C902

Sony Ericsson heeft vandaag een speciale, Titanium Silver, James Bond uitvoering van de C902 onthuld. Helaas is op dit moment alleen een afbeelding van de achterzijde van deze uitvoering beschikbaar (foto boven).

UPDATE (17u30). Schijnbaar waren de foto's bij het persbericht ook al van de Titanium Silver uitvoering, maar dan wel eentje zonder Bond content (zie foto's hieronder).

Het toestel, dat ter gelegenheid van de 22e Bond film, Quantum Of Solace die in November te zien zal zijn, wordt vanaf het vierde kwartaal slechts tijdelijk en beperkt leverbaar in Titanium Zilver en met diverse Bond content op een meegeleverde geheugenkaart. Op het toestel wordt verder ook één niveau van een nieuw 'geheimagenten spel' voorgeinstalleerd.

Een overzicht van alle vooraf geinstalleerder Bond content op de speciale C902 en de geheugenkaart:

- Welkomstbericht

- Dynamische screensavers

- Statische en dynamische wallpapers

- James Bond mobiel thema

- Filmtrailer QUANTUM OF SOLACE

Voorgeladen content op de memory stick:

- Nieuwsflits x 3 (interviews achter de schermen en opnames van de film

  en de filmsterren)

- Wallpapers x 5

- Screensaver x 1

- Activision trailer

- ‘Top Agent’ game

UPDATE (07-08, 10u00):

Inmiddels hebben we een foto van Sony Ericsson ontvangen waarop James Bond op het display van de C902 te zien is. Vooralsnog is dit, samen met de plaatjes hierboven en -onder het enige fotomateriaal van de Titanium Silver 'Bond' uitvoering van de C902.Gerelateerde links:
Australische commercial voor de Sony Ericsson C902
Demovideo van de Sony Ericsson C902 CyberShot
Sony Ericsson @ MWC, deel 2: C902 en X1
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.