Nieuws
12 oktober 2009 - Ron Smeets

Jailbreak voor iPhone en iPod Touch OS 3.1.2 beschikbaar

Sinds dit weekend is de Blackra1n Jailbreak tool voor de nieuwste versie (3.1.2) van het iPhone en iPod Touch besturingssysteem beschikbaar. Vooralsnog alleen voor Windows gebruikers (althans, je moet het proces vanuit een Windows PC utivoeren), maar een Mac-versie zal waarschijnlijk ook niet lang op zich laten wachten.

Letwel! Het gaat hier om Jailbreak software en dus geen Unlock-tool. Mocht je dus met OS 3.1.2 al van T-Mobile af willen, dan moet je nog even wachten ;-)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.