Accessoires
01 april 2009 - Ron Smeets

Jabra SP200 portable Bluetooth Carkit

De Jabra SP200 is een nieuwe portable Bluetooth Carkit die vanaf eind deze maand (April) in de winkels zal verschijnen.

Dankzij de eenknops-bediening kun je de handleiding waarschijnlijk in de doos laten. Om de geluidskwaliteit van de SP200 tijdens het rijden zo goed mogelijk te houden is hij voorzien van ruis- en echo onderdrukking.

Eind deze maand zal de Jabra SP200 in de winkels liggen. De hoogte van het prijskaartje valt alleszins mee: €49,95. Ik ben benieuwd of hij net zo goed is als de LG HFB500. Die zit namelijk in dezelfde prijsklasse.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.