Accessoires
11 februari 2009 - Ron Smeets

Jabra nieuwtjes in Barcelona

Behalve enkele tientallen nieuwe toestellen van de diverse fabrikanten zullen in Barcelona natuurlijk ook weer een groot aantal nieuwe accessoires te bewonderen zijn.

Echte details hebben ze nog niet vrijgegeven maar als ik de aankondiging mag geloven dan komt Jabra tijdens het MWC met enkele revolutionaire nieuwe mobiele (muziek) accessoires op de proppen.

Behalve een (of meerdere) Bluetooth headsets, waaronder ook een stereo model, zal Jabra ook een nieuwe Bluetooth Car Speakerphone presenteren. Plaatjes zijn er helaas nog niet, maar we hebben nog een paar dagen om die te achterhalen ;-)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.