Entertainment
04 april 2008 - Arjan F Olsder

J2me Review: The Sims Pool

Het is weer tijd voor een nieuwe mobile game van The Sims. Dit keer is het tijd voor de Sims om eens een potje pool te gaan spelen.

De game begint met het aanmaken van jouw eigen Sim. Je hebt de keuze uit 3 mannelijke en 3 vrouwelijke karakters waarvan je de kleuren van de kleding zelf aan kan passen. Later in het spel is het mogelijk om dit te veranderen, en kan je zelfs de styling van de pooltafel naar jouw eigen hand zetten.

In de game is het de bedoeling om de beste Pool speler te worden. Dit kan aan de hand van de Engelse of Amerikaanse Pool regels. Iedere overwinning is goed voor jouw reputatie, en de stapel fans en groupies die naar jouw wedstrijden komen kijken neemt dan ook al snel toe.

Naarmate je langer speelt, zal het spel een steeds grotere uitdaging vormen. Ook is het in de game erg makkelijk gemaakt om met vrienden te spelen. Dit kan gewoon op dezelfde telefoon, dus meerdere spellen aanschaffen is niet nodig.

The Sims Pool speelt erg intuïtief. Van alle Sims games doe ik tot nu toe op mijn telefoon heb gespeeld kan ik dan ook zeggen dat dit zonder meer de beste is. De markt zit momenteel vol met Pool games die allemaal gericht zijn op de professionele leagues. Deze versie is daar een lekkere afwisseling op en dus voor iedereen die Pool net iets minder serieus neemt zeker een aanrader!Gerelateerde links:
One Minute Review: The Sims: DJ
One Minute Review: Tomb Raider Legend
One Minute Review: Sim City Societies

Over de auteur: Arjan F Olsder