Entertainment
10 december 2007 - Arjan F Olsder

J2me Review: Namco Arcade Golf

In onze tweede One Minute Review gaan we aan de slag met Namco Arcade Golf, een game van Namco, maar gemaakt door Distinctive Developments uit Engeland.

Namco Arcade Golf is een echte fun midgetgolf game en dus zeker niet weggelegd voor mensen die een serieuze golf sim verwachten van Namco.

In de game kan je als speler op diverse plekken bonus items winnen door de juiste route te slaan. Hoewel de meeste items enkel punten opleveren, zijn er ook tokens te vinden.

Deze kan je op de vele arcade machines gebruiken die je in het spel tegen komt. Door de bal in een arcade machine te meppen kan je vervolgens met de tokens het bijbehorende spel spelen.

Deze spelen zijn opdrachten die in bekende Namco klassiekers zoals Pac Man en Dig Dug levels voltooid moeten worden. Een goed volbrachte opdracht geeft je een voorsprong op het golf parcours. De graphics zijn behoorlijk goed en volledig 3D.

Wel staat de speler soms in de lucht of in objecten. Hier had Distinctive iets meer aandacht aan mogen besteden. De graphics in de minigames zijn bijna exact zoals vroeger en geven een heerlijk retro gaming gevoel.

De optie om direct vanuit het menu de minigames te spelen is dan ook een goede toevoeging op de toch al behoorlijk goede gameplay. Het geluid valt ook niet over te klagen. Het duurt dan ook even voor het vervelen gaat. Namco Arcade Golf is een goed alternatief op de serieuze golf games die verkrijgbaar zijn.Gerelateerde links:
Arcade games voor Window Mobile

Over de auteur: Arjan F Olsder