Nieuws
22 januari 2013 - Ron Smeets

J.K. Shin: "Geen Galaxy S IV in Barcelona"

Het was al min of meer bekend dat Samsung de opvolger van de Galaxy S III, de Galaxy S IV dus, waarschijnlijk NIET op of rondom het MWC in Barcelona zou gaan onthullen.

Nu is dat helemaal zeker. Het Koreaanse opperhoofd, J.K. Shin (foto), heeft namelijk bevestigd dat de 'S IV' zijn opwachting niet in Barcelona zal maken.

Op zich is het al opvallend dat Shin überhaupt al iets over de opvolger van de Galaxy S III zegt. Doorgaans houden fabrikanten hun kaken stevig op elkaar als het gaat om nieuwe, nog niet aangekondigde, producten. Enfin, de komst van de Galaxy S IV lijkt een zekerheidje gezien het succes van zijn voorgangers.

Wanneer die komt? Ik denk gewoon weer rond mei/juni, met een onthulling enkele weken daarvoor. Dat is pure speculatie, maar wel gebaseerd op de presentatie van de Galaxy S III, vorig jaar, en de winkellanceringen van de eerste drie Galaxy S modellen, in 2010, 2011 en 2012. Andere geruchten spreken over een event op 22 maart en zo zullen nog wel meer data opduiken de komende weken. Zondag 24 februari, wanneer Samsung haar MWC persconferentie zal geven kunnen we in ieder geval wegstrepen ;-))

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.