Accessoires
01 januari 2006 - Ron Smeets

iWoofer brengt lage tonen naar de iPod

Hij ziet er misschien een beetje uit als een maanlander, maar het is wel een compleet 2.1 soundsystem voor de iPod. De iWoofer van RainDesign brengt 'bas' naar je iPod.

Behalve een subwoofer en twee speakers is het tegelijkertijd ook een Radio, oplaad- en synchronisatie dock met USB aansluiting en Audio-In aansluiting. De iWoofer wordt in twee uitvoeringen geleverd, standaard en Nano. De standaard iWoofer is compatible met alle iPods die momenteel te koop zijn, behalve de Nano natuurlijk, die heeft zijn eigen iWoofer model met verder exact dezelfde optie's en mogelijkheden.

De ingebouwde speakers hebben een vermogen van 2x3Watt, plus een 6Watt subwoofer voor het 'boom-box' gevoel Hij werkt op het lichtnet of 4 AA batterijen en kost 129 dollar. Leverbaar, online, vanaf eind januari. Meer foto's

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.