Accessoires
14 oktober 2006 - Ron Smeets

Ivoren GSM cover

Je moet er van houden en je bovendien realiseren dat het in de meeste westerse landen verboden is om echt ivoren sierraden of andere snuisterijen in je bezit te hebben.

In China dook deze, van ivoor, kamelen- en mammoet botten gemaakte cover voor, dat denk ik tenminste, de Nokia 8800 op. De cover is met de hand gemaakt en er zijn 16 draken en andere figuren in gegraveerd. Zoals gezegd, je moet er van houden.

Liefhebbers moeten er wel snel bij zijn want er zijn maar zes exemplaren gemaakt die bijna 20.000 Euro per stuk kosten. . . wablief?!?. . . Ja, je moet er wat voor over hebben om in het bezit te komen van iets dat iedere agent je zo weer kan afpakken.Gerelateerde links:
GSM modding
Trendy verwisselbare doe-het-zelf telefooncovers
Maak je eigen GSM cover
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.