Toestellen
24 september 2005 - Ron Smeets

iTunes versie van de RAZR op komst

Nog meer toestelgeruchten kwamen we tegen op de site van Howard Chui. Hij claimt van een onbekende bron foto's en specs gekregen te hebben van de tweede generatie Motorola RAZR.

Qua look-and-feel ziet het toestel er niet veel anders uit dan de RAZR die nu nog in de winkels ligt. De grootste, en tegelijk minst verassende, vernieuwing is toch wel dat ook deze Motoroal een iTunes functie zal krijgen, helaas ook met een 100-song limiet.

De RAZR V2 zal ook uitgerust worden met een 1.3MP cam, een Transflashcard slot en Voice Command, ofwel spraakherkenning voor de toestelbediening. Daarnaast meldt Howard's bron nog wat kleinere veranderingen als een iets grotere externe display en iets snellere processor.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.