Entertainment
21 september 2005 - Ron Smeets

iTunes software voor Sony Ericsson

iPod addict en add-on ontwikkelaar Tea Vui Huang heeft een tool ontwikkeld waarmee diverse Sony Ericsson telefoons zoals de P900/910 en de WM800 compatible worden met iTunes.

Gizmodo noemt het al de definitieve doodsteek voor de Motorola ROKR iTunes phone. De Mass Storage Synchronizer (MSS) zorgt ervoor dat je Sony telefoon als een folder binnen iTunes verschijnt en na wat instellingen kun je vervolgens alle songs naar je Sony GSM uploaden en afsprelen.

In tegenstelling tot de officiele iTunes phone, de Motorola ROKR, heeft MSS natuurlijk geen limiet van 100 songs. Helaas is de site van Tea inmiddels al over zijn datalimiet heen en dus tijdelijk offline.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.