Toestellen
27 januari 2006 - Ron Smeets

iTunes SLVR komt eraan

Motorola kondigde enkele weken geleden, tijdens de CES in Las Vegas, aan dat niet iTunes, maar iRadio de muziek-app wordt voor haar nieuwe toestellen.

Toch komt er binnenkort nog een nieuwe iTunes GSM in de VS op de markt. De eerste advertenties van de SLVR L7 die exclusief bij Cingular te koop zal zijn hebben het daglicht inmiddels gezien.

Volgens Engadget zal het toestel binnen enkele weken in de winkels liggen.

Wat mij opvalt is dat de reclamemakers ondanks alle negatieve berichten over de ROKR, de 100-song limiet wederom prominent in beeld brengen. Waarmee de iTunes SLVR, net als de ROKR, koers zet naar een nieuwe flop voor Motorola en Cingular. Rare jongens, die reclameburo's.Gerelateerde links:
Motorola SLVR review
Geen iTunes maar iRadio op ROKR E2
ROKR ook afgeschoten door Wired
iTunes Phone commercials
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.