Nieuws
02 september 2005 - Ron Smeets

iTunes Phone naar T-Mobile?

Volgens een artikel op The Unwired heeft T-Mobile gisteren in een persconferentie de komst van een iTunes phone voor de Duitse markt aangekondigd.

Op een van de slides die getoond werden stond te lezen dat T-Mobile klanten rond de Kerst toegang zouden kunnen krijgen tot iTunes.

Dit zou dus kunnen betekenen dat de Duitse Telco binnenkort een iTunes phone gaat uitbrengen of klanten toegang krijgen tot de online iTunes Store via hun T-Mobile musicphones.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.