Geruchten
23 februari 2006 - Ron Smeets

iTunes op Nokia N80?!

De boys van Mobile Scraper hebben een gerucht overgenomen waaruit zou moeten blijken dat de nieuwe N80 van Nokia uitgerust zou gaan worden met iTunes en zelfs Frontrow!

Gelukkig zijn ze er zelf ook al vrij snel achter gekomen dat het hier gaat om een Nokia-Apple-Hoax. Jammer, maar helaas dus, voor alle Nokia en Apple fans.

Overigens zijn er wel Apple OSX themes te krijgen die je op je Nokia toestellen kunt installeren. Vooralsnog alleen voor de Series 40 teostellen zoals de 6265, 6270 en 6280.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.