Geruchten
16 december 2009 - Ron Smeets

ITG xpPhone duikt weer op

Vlak voor deze zomer werd de ITG xpPhone al eens officieel gepresenteerd op een telecom beurs in Taiwan. Nu is ook een video opgedoken (na de klik) waarop het toestel te zien is tijdens het opstarten.

Mmmh, ik kan niet echt zeggen dat dit een telefoon is. Het lijkt meer op een Internet Tablet met belfunctie en een groot slide-out qwerty toetsenbord. Niet echt een toestelletje dat je zomaar effe in je (binnen)zak bewaart ;-))

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.