Nieuws
19 februari 2006 - Ron Smeets

Italiaanse groente en fruit SMS dienst een succes

Vorige week meldden wij dat in Italie een nieuwe SMS service, SMS Consumatori, van start gegaan was waarbij consumenten per SMS de actuele winkelprijzen kunnen opvragen van de meeste groente- en fruitsoorten.

Inmiddels, na de eerste week, blijkt het succes van de dienst ieders verwachtingen te overtreffen. Na 7 dagen waren al meer dan 1 miljoen SMSjes gegenereerd, verdeeld in 744.000 ontvangen en 435.000 verzonden berichten.

Tomaten blijken met 155.633 SMSjes het populairst, op de voet gevolgs door appels (154.560), sinaasappels (73.156) en peren (51.944).Gerelateerde links:
Prijsbewuste groente en fruit kopen
Prijzen vergelijken met je camphone
Ringtone zoekmachine vergelijkt prijzen
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.