Entertainment
03 mei 2009 - Ron Smeets

iSnort, dure Coke snuiven zonder (vervelende) bijwerkingen

Coke snuiven is duur, illegaal en heeft van die vervelende, verslavende, bijwerkingen. Met iSnort op je iPhone heb je daar in ieder geval geen last van. Natuurlijk wordt je er ook niet echt high van, alhoewel de gast in onderstaande demo ons anders wil doen geloven.

Een fun app die helaas wel vijf euro kost. Veel te veel als je het mij vraagt, maar wellicht dat de makers het geld nodig hebben voor hun eigen coke-verslaving ;-))

http://www.youtube.com/watch?v=-j-DGrWry6k

Via DutchCowgirls

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.