Concepten
11 september 2014 - Ron Smeets

Is een ronde Apple Watch mooier?

Het heeft eigenlijk nog best lang geduurd (grapje) voordat de eerste ronde concepten van de Apple Watch online verschenen.

Hiernaast en -onder staan enkele afbeeldingen, gemaakt door ontwerpers bij Alcion, om een indruk te geven hoe de Apple Watch er uit had kunnen zien wanneer Apple voor een rond design gekozen zou hebben. Mooier? Of toch niet? Van mij had Apple ook deze twee varianten mogen introduceren in plaats van een grote en iets minder grote uitvoering.

Concept-Apple-Watch-Rond-f Concept-Apple-Watch-Rond-a Concept-Apple-Watch-Rond-b Concept-Apple-Watch-Rond-c Concept-Apple-Watch-Rond-d Concept-Apple-Watch-Rond-e 

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.