Geruchten
18 oktober 2012 - Ron Smeets

Is dit het scherm van de iPad Mini?

De iPad Mini wordt naar alle waarschijnlijkheid op 23 oktober gepresenteerd en er circuleren ook al geruchten dat het toestel, in sommige landen, vanaf 2 november al in de winkels ligt.

ETrade, een onderdelenleverancier, heeft enkele kiekjes online gezet van wat het scherm van de iPad Mini zou zijn. Je zier er zo niet veel aan. Een zwart, 4:3 display met een connector aan de onderzijde (neem ik aan). Kijk zelf maar:

iPad-Mini-Scherm-Rumor-c iPad-Mini-Scherm-Rumor-b iPad-Mini-Scherm-Rumor-a

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.