Toestellen
30 mei 2012 - Ron Smeets

Is dit het probleem van de Pebble Blue Galaxy S III cover?

De Pebble Blue uitvoering van de Samsung Galaxy S III verschijnt pas later in de winkels. Samsung Mobile in Nederland gaat nog steeds uit van begin juni. Sterker nog, gisteravond sprak Geert Mol van Samsung Nederland (wederom) over 'één week vertraging', rond 5 juni dus. De fabrikant heeft in Korea daarentegen al laten weten dat de vertraging twee tot drie weken zou duren (medio juni dan dus). Afwachten dus.

Dat er een kwaliteitsprobleem was met de lak en/of coating van de blauwe Galaxy S III is wel duidelijk. Een Bulgaarse bron heeft enkele foto's online gezet waarin het mogelijke probleem te zien is.

Op de achterkant (vooral bij de eerste drie foto's hieronder) zijn witte 'lijnen' of 'vlekken' te zien, deels in een soort van honingraat structuur. Het lijkt er dus op, als dit inderdaad het kwaliteitsprobleem is, dat de lak en/of coating los laat of niet 'dekkend' is. Enfin, voor iedereen die toch liever een Pebble Blue uitvoering van de Galaxy S III heeft dan het Marble White model is het toch wel goed nieuws dat Samsung dit probleempje eerst verhelpt. Bijna 700 Euro (adviesprijs) voor een toestel waarvan de lak niet goed is, is al snel veel te veel geld, toch?

SGS3-Pebble-Blue-Achterkant-Probleem-b SGS3-Pebble-Blue-Achterkant-probleem-a SGS3-Pebble-Blue-Achterkant-Probleem-d SGS3-Pebble-Blue-Achterkant-Probleem-c

Meer, en grotere, foto's van de blauwe SGSIII achterkant vind je hier.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.