Geruchten
10 april 2013 - Ron Smeets

Is dit het frontje van de iPad 5?

Apple zal binnenkort de volgende generatie van de iPad onthullen. Het is immers al weer een tijdje geleden dat het vorige model het daglicht zag.

Online zijn enkele foto's opgedoken waarvan gezegd wordt dat dit de displaybehuizing van de iPad 5 is. Wat opvalt is de dunnere rand aan de zijkanten zoals we die ook kennen van de iPad Mini.

Over de echtheid van de foto valt niet veel te zeggen. Zoals altijd is de spreekwoordelijke korrel zout weer van toepassing. Oordeel zelf maar. Eerdere geruchten rondom de iPad 5 spraken al over een dunnere en lichtere uitvoering.

iPad-5-Front-a iPad-5-Front-b

Bron (Chinees), Via (Frans)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.