Geruchten
11 augustus 2014 - Ron Smeets

Is dit het frontje van de 4.7 inch iPhone 6 ?

Het is niet de eerste keer dat onderdelen van een nieuwe iPhone opduikden voordat het toestel gepresenteerd wordt. Een Taiwanese bron claimt in bezit te zijn van de finale versie van het frontje van het 4.7 inch iPhone 6 model.

Als het klopt dan valt mij op dat er qua design weer weinig verschil te zien is met de vorige iPhone. Het eventuele rondere design aan de zijkanten is aan het getoonde frontje niet af te lezen, maar dat zegt natuurlijk niet veel. Meer foto's staan hieronder.

iPhone-6-Front-47inch-a iPhone-6-Front-47inch-b iPhone-6-Front-47inch-c iPhone-6-Front-47inch-d

Bron (Taiwanees)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.