Geruchten
02 februari 2011 - Ron Smeets

Is dit het display van de iPad 2?

Volgens de boys van 9to5 Mac wel. Zij zeggen namelijk dat ze een exemplaar van het display dat in de iPad 2 gebruikt gaat worden hebben weten te bemachtigen. Althans, zo schrijven ze het letterlijk.

Volgens de bron is het nieuwe display platter, lichter en heeft hij een minder brede rand dan het scherm dat in de eerste generatie iPad's gebruikt werd. Verder kunnen ze, behalve wat foto's, nog niet meer info geven.

iPad-2-Display-Rumor-0202-b iPad-2-Display-Rumor-0202-e iPad-2-Display-Rumor-0202-a iPad-2-Display-Rumor-0202-c iPad-2-Display-Rumor-0202-d

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.