Geruchten
05 februari 2009 - Ron Smeets

Is dit een nieuwe Acer Smartphone?

Sinds vorige week weten we dat Acer in Barcelona een aantal nieuwe Smartphones zal introduceren.

Als we de geruchten van BoyGenius mogen geloven dan zou het toestel dat op de foto hiernaast (en de iets grotere uitvoering hieronder) afgebeeld wordt een van die nieuwe Acers kunnen zijn.

Tja, er staat inderdaad Acer op en het is een wazig plaatje dus op zich voldoet het aan de belangrijkste 'geruchten criteria' ;-)

Over de specs wordt nog helemaal niets gezegd. Op de foto is wel te zien dat het een toestel is met een slide-out qwerty toetsenbord en een volledig (touchcreen?) display aan de voorzijde.

We zullen zien. Op 16 Februari weten we zeker meer.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.