Geruchten
01 december 2011 - Ron Smeets

Is dit de Sony Ericsson Nozomi ?

De Sony Ericsson Nozomi (aka LT26i) werd de afgelopen weken, samen met nog andere vermoedelijke nieuwe smartphones van de Zweeds-Japanse fabrikant, al een aantal keren gespot.

Op een Chinese site zou nu een afbeelding te zien zijn waarop het toestel getoond wordt. Letwel, dit zijn nog geruchten.

Als de afbeelding inderdaad de waarheid benadert, dan moet ik eerlijk bekennen dat ik de huidige Sony Ericsson designs toch iets mooier, en unieker, vindt. Enfin, zoals gezegd, geruchten. Afwachten op de eerste officiele berichten uit Zweden of Japan is het devies ;-)

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.